Kahve falında mezara yemek dökmek

Kahve falında mezara yemek dökmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara yemek dökmek gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Kahve falında mezara yemek dökmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Kahve falında mezar su dökmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret eder.

Kahve falında mezara toprak dökmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara su dökmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek hastalığın biteceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sevinç gözyaşları dökmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top