Kahve falında mezar taşı öpmek

Kahve falında mezar taşı öpmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, derde ve kedere düşeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında mezar taşı öpmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında mezar taşını öpmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında mezar öpmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında mezarı öpmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar toprağı öpmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulur.

Kahve falında mezar taşına basmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top