Kahve falında mevlit yemeği görmek

Kahve falında mevlit yemeği görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, başarı ve zafer kazanacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında mevlit yemeği gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Kahve falında mevlit yemeği görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında mevlit yemeği yemek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında mevlit pilavı yemek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevlit yemeği vermek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemekli mevlit görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlitte yemek yemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ün sahibi birisi olunacağına alamet eder.

Kahve falında mevlit yemeği yapmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemekli mevlit okutmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top