Kahve falında mermer taşımak

Kahve falında mermer taşımak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, duaların boşa gideceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işarettir.

Kahve falında mermer taşımak gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden ileride çok zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında mermer taşımak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar mermeri görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında mermerden merdiven görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermer almak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer eşik görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermer bina görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalettir.

Kahve falında mermer havuz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında mermer parçası görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top