Kahve falında memede kan görmek

Kahve falında memede kan görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, beklenen mirasın alınacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında memede kan gördüyseniz:

  • İlgi göstermeniz fazlasıyla karşılık almanıza neden olabilir.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden kan gelmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memesinden kan geldiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza inanılır.

Kahve falında memede kan görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, ticaretin önünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden kan geldiğini görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında memeden süt çıkmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulak memesinin koptuğunu görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top