Kahve falında melekleri uçarken görmek

Kahve falında melekleri uçarken görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında melekleri uçarken gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında melekleri uçarken görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında leylek uçarken görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, konforunun artacağına delalettir.

Kahve falında arabayı uçarken görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet eder.

Kahve falında birini uçarken görmek gururlandıracak işler yapacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden uçarak inmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağayı uçarken görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında kendini uçarken görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında uçağı uçarken görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top