Kahve falında mavi sinek görmek

Kahve falında mavi sinek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kısmetinin bollaşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi sinek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Kahve falında mavi sinek görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt içinde sinek görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Kahve falında sinek tutmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında dev sinek görmek kazançlı adımlar atılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sineği görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına yorulur.

Kahve falında küçük kara sinek görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında büyük sinekler görmek büyük bir ihanete uğranacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sinek topluluğu görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top