Kahve falında mavi renkli yüzük görmek

Kahve falında mavi renkli yüzük görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli yüzük gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk yüzük takmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk yüzük görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli yüzük görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında açık mavi renk görmek kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli halı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkte kapı görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk ceket görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top