Kahve falında mavi renk balık görmek

Kahve falında mavi renk balık görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk balık gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirerek yapmak ya da elde etmek istediğiniz şeyler konusunda size yardımcı olabilecek alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında mavi renkli balık görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında mavi renk balık görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli balon görmek eşi ile arasının açılacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renkte etek görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hata yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renkte deniz görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top