Kahve falında askerlik şubesi görmek

Kahve falında askerlik şubesi görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine alamet eder.

Kahve falında askerlik şubesi gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında askerlik şubesine gitmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında askerlik şubesi görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında banka şubesi görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şube müdürünü görmek bolluk içinde yaşamaya, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şube müdürü görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askere yardım etmek elindekileri de alıp götüreceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak asker uğurlamak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına işarettir.

Kahve falında asker birini sefil görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top