Kahve falında mavi kan görmek

Kahve falında mavi kan görmek rızkında ve malından olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, içinin de rahat edeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına işarettir.

Kahve falında mavi kan gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Kahve falında mavi kan görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk kan görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet eder.

Kahve falında koldan kan almak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına işaret eder.

Kahve falında kan adet görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında kan emzirmek o işin tüm risklerini göze alacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde kan görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında dişinden kan geldiğini görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına inanılır.

Kahve falında vücutta kan görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top