Kahve falında askerlerin arama yaptığını görmek

Kahve falında askerlerin arama yaptığını görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında askerlerin arama yaptığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya genel değişiklikler yeni fırsatları fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında askerlerin arama yaptığını görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine inanılır.

Kahve falında yılanların arasından geçmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kızın arasında kalmak yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgili arasında kalmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişi arasında oturmak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arasında et görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top