Kahve falında mavi erkek gömleği görmek

Kahve falında mavi erkek gömleği görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, duyguların karşılık bulacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi erkek gömleği gördüyseniz:

  • Farklı ortaklıklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi gömlekli erkek görmek dünya malının çoğalacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında mavi erkek gömleği görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mavi gömlek giymiş erkek görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında mavi gömlek hediye etmek çok büyük bir acı duyacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gömlek yıkamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında mavi gömlek giyen birini görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top