Kahve falında askerle sarılmak

Kahve falında askerle sarılmak işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına işarettir.

Kahve falında askerle sarılmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında askere sarılmak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerle sarılmak borca batacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askere sarılıp ağlamak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, problemlerini çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker arkadaş görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında askerde ağlamak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında askerler tarafından kovalanmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kişinin her daim iyi anılacağına yorulur.

Kahve falında asker elbisesi görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı asker görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top