Kahve falında mandalin toplamak

Kahve falında mandalin toplamak malından ve parasından kaybedeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, güçlendikçe güçleneceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine delalettir.

Kahve falında mandalin toplamak gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Kahve falında mandal toplamak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan mandalin toplamak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır mandalı toplamak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında mandalin toplamak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında renkli mandal görmek canını ve malını hiçe sayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta mandal görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır mandal görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz mandal görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top