Kahve falında mahkemelik olmak

Kahve falında mahkemelik olmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkemelik olmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Kahve falında mahkemeye çıkmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında mahkeme salonunda olmak gün yüzü görmeyeceğine, aile hayatlarını bozulacağına inanılır.

Kahve falında mahkemede ceza almak her daim temkinli olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında hakim mahkeme görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisini eve kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemeden beraat etmek aksiliklerin yaşanacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında mahkemeden kaçmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında mahkemede ağlamak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mahkemeye geç kalmak mutluluk bulacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top