Kahve falında mahallede gezmek

Kahve falında mahallede gezmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında mahallede gezmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Kahve falında mahallede gezmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski oturduğu mahalleyi görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında çingene mahallesinden geçmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, daha güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahallede futbol oynamak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahallede cenaze görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mahalle muhtarını görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında karanlık mahalle görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski mahalleye gitmek yardıma ihtiyaç duyacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top