Kahve falında lila perde görmek

Kahve falında lila perde görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında lila perde gördüyseniz:

  • Zafer kutlamalarına başlayabilirsiniz.

Kahve falında perde hediye etmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göze perde inmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe tül perde görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında beyaz dantel perde görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tül perde görmek birlikte kâh ağlayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski tül perde görmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında perdelerin düştüğünü görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında lila perde görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top