Kahve falında lastik terlik görmek

Kahve falında lastik terlik görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, evlat sahibi olacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında lastik terlik gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında lastik terlik görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında lastik top görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında eski araba lastiği görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında lastik ayakkabı görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya inanılır.

Kahve falında otobüs lastiği görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lastik patlaması görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında çamaşır lastiği görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oto lastiği görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dinden çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top