Kahve falında lahana turşusu görmek

Kahve falında lahana turşusu görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında lahana turşusu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Kahve falında lahana turşusu yapmak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana turşusu görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana turşusu görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana turşu yemek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalettir.

Kahve falında lahana turşusu yemek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek çok güzel işlere gireceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek bundan hayır göreceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede lahana görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, sıkıntılara neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top