Kahve falında kuzu eti almak

Kahve falında kuzu eti almak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, sıkıntılara neden olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu eti almak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kuzu eti almak fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş kuzu eti görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu eti görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında taze kuzu eti görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu et görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kuzu eti pişirmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş kuzu eti yemek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top