Kahve falında kuzen öpmek

Kahve falında kuzen öpmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzen öpmek gördüyseniz:

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.

Kahve falında kuzenini öpmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında kuzen öpmek ekmek ve dünya malı alacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kuzenini öpmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında küçük kuzen görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, hoşluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzenleri görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında kuzenle sarılmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kuzenini hamile görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top