Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak

Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Kahve falında kuyudan bebek çıkarmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan insan çıkarmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyudan birini çıkarmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyudan eşya çıkarmak işlerinin hep yolunda gideceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyudan altın çıkarmak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, geç de olsa huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyudan süt çıkarmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret eder.

Kahve falında kuyudan su çıkarmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında birini kuyudan çıkarmak çok kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top