Kahve falında kuyruklu elbise giymek

Kahve falında kuyruklu elbise giymek haksızlıklara maruz kalınacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu elbise giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında kuyruklu elbise giymek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kuyruklu elbise giymek önünün açılacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyruklu elbise görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üstünde kırmızı elbise giymek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz renkte elbise giymek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavruağzı renk elbise giymek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kıpkırmızı elbise giymek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe bir elbise giymek ruhsal olarak zarara uğranacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top