Kahve falında kutlu doğum haftası görmek

Kahve falında kutlu doğum haftası görmek yaşam standartlarının artacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, maddi gücünü yitireceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, bekarlar için evlenmeye yorulur.

Kahve falında kutlu doğum haftası gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulundurmalısınız.

Kahve falında kutlu doğum haftası görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kutlu doğum görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapana yardım etmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını doğum yaparken görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine işarettir.

Kahve falında hamile olmak doğum yapmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında annesine doğum yaptırmak ruhunun şifa bulacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin doğum tarihini görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top