Kahve falında askerdeki sevgiliyi görmek

Kahve falında askerdeki sevgiliyi görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, maddi zarar edeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına işaret eder.

Kahve falında askerdeki sevgiliyi gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek ortamın bir hayli gerileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi askere yollamak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, alım gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisini asker görmek dertlerinin artacağına, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında askerdeki sevgiliyi görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi asker görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek büyük bir işe kavuşacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerle sevgili olmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini asker olarak görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top