Kahve falında kurumuş yeşillik görmek

Kahve falında kurumuş yeşillik görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş yeşillik gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşillik görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş yeşil ot görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurum döküldüğünü görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında soba borusu kurum görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş göl görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş fidan görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş et yemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top