Kahve falında kurumuş et görmek

Kahve falında kurumuş et görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş et gördüyseniz:

  • Geleceğinizi olumlu yönde etkileyebilecek yaratıcı fikirleriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında kurumuş et görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kurumuş et yemek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş ağaç görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kişinin rahat nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş şelale görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş dal görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş çamaşır görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında is kurum görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top