Kahve falında kuru peynir görmek

Kahve falında kuru peynir görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kuru peynir gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kuru peynir görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında acı peynir yemek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz peynir satın almak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında büyük beyaz peynir görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuluk peyniri görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında peynir kusmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında karpuz ve peynir görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerini düzene sokacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu peynirli yemek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top