Kahve falında kurt köpeğini öldürmek

Kahve falında kurt köpeğini öldürmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kurt köpeğini öldürmek gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Kahve falında kurt köpeğini öldürmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği öldürmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt köpek öldürmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt köpek sevmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru kurt köpeği görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına inanılır.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sibirya kurdu köpek görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalettir.

Kahve falında kurt köpeği yavrusu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top