Kahve falında kuran eline almak

Kahve falında kuran eline almak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işaret eder.

Kahve falında kuran eline almak gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlıkla ilgili konulara sizin istediğiniz şekli vermenizi sağlayabilecek seçenekler oluşabilir.

Kahve falında elinde kuran kerim görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinde kuran görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimi elinde tutmak geçim zorluğundan kurtulacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurana el bastırmak büyük bir şansın elden kaçırılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında kuranı kerime el basmak iyi şartlara kavuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının elinde kuran görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurana el sürmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kuran kitabını eline almak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top