Kahve falında kulpsuz altın görmek

Kahve falında kulpsuz altın görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yeni projelere atılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kulpsuz altın gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Kahve falında kulpsuz altın görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kulplu altın görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulpsuz fincan görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, tersliklerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulplu bardak görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kulpsuz kapı görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kulpu görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top