Kahve falında kulaktan yaralanmak

Kahve falında kulaktan yaralanmak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kulaktan yaralanmak gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kulaktan yaralanmak gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek saygınlık kazanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işarettir.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan irin aktığını görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan ip çekmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak birçok iş teklifi alınacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top