Kahve falında küçük canavar görmek

Kahve falında küçük canavar görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorununu kolayca çözeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük canavar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında küçük canavar görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, dualarına karşılık alacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı canavar görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sürekli ağlamaklı olacağına alamet eder.

Kahve falında su canavarı görmek insanların takdirini kazanacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalet eder.

Kahve falında deniz canavarı görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında tek gözlü canavar görmek kazancının günden güne azalacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında büyük canavar görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yenileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil canavar görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canavarla savaşmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top