Kahve falında küçük cam görmek

Kahve falında küçük cam görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, makamının ve ününün artacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, sevilip sayılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, korkularını yeneceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük cam gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerine göre harekete kakıştığınızda veya planlar yaptığınızda, siz hazır olmanıza rağmen onların olmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında küçük cam görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam tabak bardak görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının camdan atladığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında camdan içeriye girmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında cam merdiven görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayağına cam batması görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kaseler görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam değiştirmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, sorunlarının biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top