Kahve falında koyun yünü yıkadığını görmek

Kahve falında koyun yünü yıkadığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, her anlamda güçleneceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü yıkadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Kahve falında koyun yün yıkamak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü yıkadığını görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun yünü yıkamak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü kırpmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz koyun yünü görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun yünü toplamak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, şansının geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında kirli koyun yünü görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yünlü koyun görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top