Kahve falında koyun doğumu görmek

Kahve falında koyun doğumu görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, huzur içinde yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında koyun doğumu gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Kahve falında koyun doğumu görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyunun doğum yaptığını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında doğum yapan koyun görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum yapanın öldüğünü görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine alamet eder.

Kahve falında doğum sancısı çeken birini görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum yaparken ölen kadın görmek sıkıntı yükleneceğine, rahatın kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tay doğumu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top