Kahve falında koşan inek görmek

Kahve falında koşan inek görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşan inek gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Kahve falında koşan inek görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında koşan asker görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koşan kadın görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi koşarken görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında deveyi koşarken görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalettir.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine işarettir.

Kahve falında denizi koşarak geçmek kişinin adeta gençleşeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında koşan öküz görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top