Kahve falında kornişon görmek

Kahve falında kornişon görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında kornişon gördüyseniz:

  • Neyse ki, söylenenleri onaylamak veya kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kornişon turşu görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kornişon turşu yemek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında kornişon görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kornişon salatalık görmek borcunun da hafifleyeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top