Kahve falında kordon kesmek

Kahve falında kordon kesmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kordon kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularla kendinizi zorlayarak ilgilenme durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında bebek kordonu kesmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin kordonunu kesmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine işarettir.

Kahve falında göbek kordonu kesmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, eskileri yâd edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek kordonunu kesmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında kordon kesmek geçim kolaylığı yaşayacağına, varlıklı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek yokluğa düşeceğine, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Kahve falında kordon bağı kesmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek mevki kaybına uğrayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top