Kahve falında köpek bokunu görmek

Kahve falında köpek bokunu görmek kısmetinin bollaşacağına, işinde başarılı olacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında köpek bokunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğilimindesiniz.

Kahve falında boğuşan köpek görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek boku temizlemek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulur.

Kahve falında köpekle boğuştuğunu görmek üzüntülü haberler alacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında suda boğulan köpek görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek boku görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin bokunu görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında köpek boku yemek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, o kişiye zararının dokunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek boğuşu görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top