Kahve falında köpeğin bokunu görmek

Kahve falında köpeğin bokunu görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin bokunu gördüyseniz:

  • İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor.

Kahve falında köpek boku yıkamak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Kahve falında suda boğulan köpek görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında köpekle boğuştuğunu görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeği boğulmaktan kurtarmak gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin boğuştuğunu görmek kişinin kötü günler geçireceğine, kişinin daha çok kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek boku temizlemek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin boğulduğunu görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek bokunu görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top