Kahve falında köpek balığından kurtulmak

Kahve falında köpek balığından kurtulmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yüzlerin asılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, masumluğunu ispat edeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek balığından kurtulmak gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında köpek balığından kurtulmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpekten kurtulmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ısırmasından kurtulmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekten kaçıp kurtulmak düşman malından yemeye, etrafındakiler tarafından kutlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek saldırısından kurtulmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekten kurtulduğunu görmek halsizleşeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet eder.

Kahve falında köpeklerden kurtulmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalettir.

Kahve falında köpek balığına dokunmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top