Kahve falında köpeğinin yaralandığını görmek

Kahve falında köpeğinin yaralandığını görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kısmetli bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında köpeğinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında köpeğinin yaralandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin yaralandığını görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Kahve falında ayak yarası görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında karnın yara olduğunu görmek hayırlı haberler alınacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında saçların arasında yara görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, fakirlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun yaralandığını görmek sevindirici haberler alınacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kollarda yara görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top