Kahve falında köpeğin uçtuğunu görmek

Kahve falında köpeğin uçtuğunu görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, daha rahat bir nefes alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin uçtuğunu gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında köpekle ucmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin uçtuğunu görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, rütbenin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında uçan köpek görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında köpek uçtuğunu görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işarettir.

Kahve falında köpeklerin uçtuğunu görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinin uçtuğunu görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin uçurduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top