Kahve falında köpeğin köpeği yediğini görmek

Kahve falında köpeğin köpeği yediğini görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin köpeği yediğini gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında köpeğe ekmek yedirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında köpeklerin et yediğini görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği yedirmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında köpek eti yediğini görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına alamet eder.

Kahve falında birinin köpek eti yediğini görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin yumurta yediğini görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin fareyi yediğini görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yavrusunu yediğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top