Kahve falında köpeği yedirmek

Kahve falında köpeği yedirmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, huzurlu bir insan olacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, maddi zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında köpeği yedirmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Kahve falında köpeğin yumurta yediğini görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediyi yediğini görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında köpek balığı yediğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe et yedirmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalet eder.

Kahve falında köpek balığının yediğini görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin köpeği yediğini görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin köpek eti yediğini görmek saygınlık kazanacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top