Kahve falında köpeğin doğum yaptığını görmek

Kahve falında köpeğin doğum yaptığını görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında köpeğe doğum yaptırmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında doğum yapmış köpek görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek doğumu görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında köpeği doğum yaparken görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum yapan köpek görmek endişelerini silip atacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin doğum yaptığını görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Kahve falında bir yakının doğum yaptığını görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğuma gitmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, harama göz dikmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top