Kahve falında köpeği sırtına almak

Kahve falında köpeği sırtına almak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına alamet eder.

Kahve falında köpeği sırtına almak gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Kahve falında köpek sırtına binmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında köpek taşımak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği sırtına almak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin sırtına binmek parasının ve malının artacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği sırtında taşımak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında köpek görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında köpeği sırtında görmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında annesini taşımak çok büyük miktarda para kazanacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top