Kahve falında köpeği öpmek

Kahve falında köpeği öpmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir hale dönüşebilir.

Kahve falında köpeği öpmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında köpek sevmek öpmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek öpmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü babanın elini öpmek işinin yoluna gireceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalettir.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babamın elini öpmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hemşire öpmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeni doğan bebeği öpmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top